Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Už piati víťazi AUTOslide v štartovke!!!

Využite túto fantastickú ponuku!
Využite túto fantastickú ponuku! (Zdroj: autoslide)

Jozef Zimerman 7-násobný víťaz AUTOslide (5xŽarnovica, 2x Pardubice), Roman Častoral (CZ) 2-násobný víťaz AUTOslide (1xŽarnovica, 1xPardubice) poslali svoje záväzné prihlášky na AUTOslide 2013, ktorý sa uskutoční 6. januára, čiže tradične prvú nedeľu v novom roku v Žarnovici na plochodrážnom štadióne.

Hlavne v divízii 4x2 sa schyľuje k veľkému súboju medzi majstrom Európy Romanom Častoralom (CZ), posledným víťazom Stanislavom Korytárom, či Karolom Šedivým a Tomášom Hurtom (CZ), z ktorých tiež všetci štyria vedia, ako chutí víťazstvo na tejto obľúbenej motoristickej show. A to nemôžeme zabudnúť napríklad ani na víťaza víkendových pretekov v Lučenci Martina Argana, ktorého auto aj jazdec sú vo veľmi dobrej forme. A aby nebolo toto všetko málo, prísľub sme dostali aj od ďalšieho majstra Európy Tomáša Kotka (CZ), že urobí všetko preto, aby sa na jubilejný ročník postavil na štart. A toto všetko stále ešte môžete vidieť len za 10 eur, pretože za túto sumu sú vstupenky momentálne v predpredaji v celej sieti Ticketportal, ako aj na Mestskom úrade v Žarnovici.

A to že ani "štvorkolky" v nabitej štartovke nezaostávajú, svedči fakt, že samozrejme nemôže chýbať niekoľko násobný víťaz AUTOslide Jozef Zimerman, ani v súčasnosti najúspešnejší slovenský jazdec európskeho šampionátu Ľuboš Greguška a určite veľkým ťahákom bude štart Josefa Semeráda (CZ), ktorého určite veľmi dobre poznajú fanúšikovia rally. A nepomýlili sme sa, nejedná sa o syna Martina, ale na štart sa postaví otec Josef Semerád! Štart už potvrdil aj majster Čiech a 2-násobný strieborný víťaz z AUTOslide Martin Svoboda (CZ), takže toto je veríme úplne najlepšia správa pre fanúšikov AUTOslide, že na jubilejnom 10. ročníku uvidíte naozaj fantastickú konkurenciu a výborné súboje o jubilejného 10. víťaza AUTOslide. A ešte raz: to všetko dnes ešte len za 10 eur!!!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu