Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Skutočný dôvod, prečo Meghan nepríde na Philipov (†99) pohreb: Tehotenstvo to nie je!

Skutočný dôvod, prečo Meghan nepríde na Philipov (†99) pohreb! Zobraziť galériu (5)
Skutočný dôvod, prečo Meghan nepríde na Philipov (†99) pohreb!

LONDÝN -Už pred niekoľkými dňami sa objavili informácie, že Meghan Markle (39), manželka princa Harryho (36), nepoletí do Británie, aby mohla zúčastniť pohrebu zosnulého princa Philipa (†99). Vojvoda zo Sussexu priletel na letisko Heathrow bez matky svojho synčeka Archieho. Ako dôvod bolo uvádzané, že jej lekári neodporúčajú cestovanie kvôli pokročilému štádia tehotenstva...

Lenže všetko je vraj úplne inak. Priatelia Meghan sa totiž pre DailyMail vyjadrili, že jej rozhodnutie zostať v Kalifornii má úplne iný dôvod. Harryho manželka vraj síce zosnulého princa zbožňovala a údajne mali medzi sebou "špeciálne puto", no nechcela, aby sa svojím príchodom stala stredobodom pozornosti. 

Galéria: Vojvodkyňa Meghan Markle

Tú na seba už niekoľkokrát strhla práve vo chvíľach, kedy to bolo najmenej žiadúce a mnohí ju preto obviňovali, že sa tak správa schválne, aby zatienila ostatných členov kráľovskej rodiny. Okrem toho vraj chce Harrymu dopriať súkromie, aby mohol napraviť pošramotené vzťahy so svojimi najbližšími.

Meghan vraj zostala v Kalifornii, aby Harrymu umožnila vysporiadať si vzťahy s rodinou.
Zobraziť galériu (5)
Meghan vraj zostala v Kalifornii, aby Harrymu umožnila vysporiadať si vzťahy s rodinou.  (Zdroj: SITA)
 

„Meghan povedala, že toto je príležitosť pre Harryho, aby napravil svoj vzťah s bratom a otcom. Na to tam nemusí byť,“ uviedli jej priatelia s tým, že cestovanie sa nepáčilo ani jej matke Dorii. Tá vraj na Meghan tlačila, aby nikam necestovala, keďže je tehotná a minulý rok prišla o nenarodené bábätko. 

Viac o téme: Princ HarryPrinc PhilipMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu