Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nominantka v kategórii Biznis - TEREZA HUDÁKOVÁ

Tereza Hudáková
Tereza Hudáková

Podnikateľka s kvalitným a exkluzívnym nábytkom, ktorá na Slovensko priviedla zahraničný kapitál a vytvorila mnohé pracovné príležitosti. Pochádza z Bardejova, kde vyštudovala Gymnázium Leonarda Stöckela.

Na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre vyštudovala Fakultu ekonomiky a manažmentu, absolvovala stáže v Taliansku, kde po skúsenostiach v nábytkárskych spoločnostiach založila vlastnú, v súčasnosti prosperujúcu spoločnosť Idea Uno, ktorá predáva vysokokvalitný exkluzívny nábytok a zamestnáva slovenských dizajnérov a architektov. Tereza Hudáková ovláda niekoľkých svetových jazykov, je slobodná a žije v Bardejove.

„Mám chvíle, keď si poviem, do čerta, som tvrdohlavá,“ prezrádza jednu zo svojich vlastností spolumajiteľka nábytkárskej firmy Tereza Hudáková.

 

Neľutujete niekedy, že ste sa dali na podnikanie?

Nie som typ, ktorý, keď sa pre niečo rozhodne, tak to potom ľutuje. Určite mám chvíle, keď si poviem: do čerta, ale som tvrdohlavá.

 

Je nábytkársky biznis doménou mužov a ak áno, ako sa to prejavuje?

V Taliansku je to doména mužov, ale na Slovensku sa to berie skôr ako ženské zamestnanie, aj keď neviem prečo. Možno preto, lebo interiér alebo nábytok ako taký je ešte stále podceňovaný a nekladie sa naň veľký dôraz. Som rada, že máme klientov, ktorí keď vidia náš sortiment, tak chápu, že to, čo ponúkame, je na inej úrovni, ako môžu dostať bežne. Prejavy mužov sú rôzne. Hlavné je vybojovať si rešpekt, potom tá deľba práce ja muž, ty žena, už neplatí.

 

Na čo ste v podnikaní najviac pyšná?

Keď sú naši klienti spokojní a vracajú sa.

 

Čo pre vás znamenajú pojmy úspech a peniaze?

Albert Einstein mal pravdu, Všetko je relatívne.

 

Ako najčastejšie relaxuje majiteľka úspešnej firmy?

Doma, v kruhu rodiny.

 

Hlasujte formou prázdnej SMS na číslo 9963 alebo na stránke www.slovenkaroka.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu