Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nominantka v kategórii Médiá a komunikácia - KATARÍNA BRYCHTOVÁ

Katarína Brychtová
Katarína Brychtová

Herečka a moderátorka, príjemná spoločníčka z televízie a z rozhlasového éteru Vyštudovala herectvo na VŠMU. Istý čas hosťovala na scénach SND, Astorky, Divadla Jána Palárika v Trnave a Divadla SNP v Banskej Bystrici. Hrala vo viacerých televíznych inscenáciách.

Dabuje zahraničné filmy a seriály, v americkom sitcome Priatelia nahovorila Rachel. Ako moderátorka začínala v rádiu Twist, kde pracovala pätnásť rokov. Už šesť rokov uvádza populárnu Poštu pre teba na obrazovkách STV. O zaujímavých stretnutiach ľudí na obrazovke napísala knihu. V súčasnosti ju môžete počúvať každé ráno aj z éteru rádia Jemné melódie. Má dve deti, jej manžel je lekár, žije v Bratislave.

„Robím prácu, ktorá ma baví, ktorá má zmysel, vďaka ktorej môžem pomáhať ľuďom. Som spokojná s tým, ako to je, a určite by som nemenila,“ vyznáva sa herečka a moderátorka Katarína Brychtová.

 

Ste herečkou, ktorá dala prednosť televíznej kamere a rozhlasovému mikrofónu. Nechýba vám divadlo?

Je pravda, že v minulosti som snívala o väčšej divadelnej kariére. V rôznych divadlách som hrala desať rokov. Keď sa mi však narodilo dieťa, nebolo to možné skĺbiť aj s povinnosťami v rodine, tak som sa celkom spontánne rozhodla pre moderovanie. Mala som však divadelné návraty. Divadlo mi však nechýba, skôr by som si rada zahrala v nejakom dobrom filme. To ma láka, to je môj nesplnený sen. Keďže som večná optimistka, verím, že sa mi to raz splní.

 

Ktorý moment považujete vo vašej kariére za najdôležitejší?

Určite je to moderovanie Pošty pre teba, kde som sa doslova našla. Nemôžem však nespomenúť pätnásť rokov prežitých v Rádiu Twist a teraz v rádiu Jemné melódie.

 

Aký je váš recept na úspech?

Práca, práca a ešte raz práca. Treba pracovať, vzdelávať sa, zaujímať sa o ľudí, nemyslieť len na seba, ale aj na druhých, a skôr či neskôr úspech príde. Ja som ale fatalistka – neorganizujem ani neplánujem veci ďaleko dopredu, skôr sa nechám prekvapiť životom.

 

Ste matka dvoch detí. Ak by ste mali začať odznova, čo by ste robili inak?

Určite som v živote urobila niekoľko chýb, tomu sa nikto nevyhne. Keďže som sa už v mladom veku stala matkou, neviem, či som svoje deti vychovávala úplne správne, ale myslím si, že som im dala veľa lásky, a to sa mi zdá najdôležitejšie. Keby však nebolo všetko tak, ako bolo, dnes by sme neboli tam, kde sme. S mojou rodinou mám pekný vzťah a verím, že to takto bude pokračovať aj ďalej. Asi by som nemenila nič.

 

Hlasujte formou prázdnej SMS na číslo 9954 alebo na stránke www.slovenkaroka.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu