Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kaskadéri priamo z Číny na Truck aréne

Kaskadéri na čele s Petrom Hnedkovským sa už tešia na Truck arénu. Dorazia na piešťanské letisko priamo z Číny, aby návštevníkom Truck arény predviedli svoje nové adrenalínové čísla.

Práve v týchto dňoch nacvičujú v tejto exotickej zemi nový program, aby diváci Truck arény okrem silných naleštených truckov zažili každý rok aj vzrušenie v podobe kaskadérov okorenené vždy o nové prvky v programe. Pripájame Vám aj linku, kde budete môcť zhliadnuť, ako prebieha ich turné v Číne.

Truck Aréna patrí určite k sviatkom motorizmu na Považí. Aj keď ide viac menej o nákladné vozidlá, je to podujatie, ktoré každoročne láka stovky, ba až tisícky návštevníkov. Veľké vzrušenie a adrenalín prinesú určite kaskadéri na letisku v Piešťanoch aj tento rok.

Na tento ročníkk sa tím Petra Hnědkovského pripravuje práve v spomínanej Číne a veríme, že Vás presvedčíme, aby ste si užili tri dni na krídlach zábavy na Truck Aréne. Taktiež je tradíciou, že sa na piešťanskom letisku na programe predstaví skvelý kaskadérsky tím. Je až zarážajúce, že táto skupinka nadšencov, ktorých adrenalín naozaj a doslova živí drží už toľké roky v pohode a bez vážnejších zranení. Určite sem-tam pri skúšaní nových kúskov nejaká tá modrinka padne, ale tí čo na letisku boli, určite potvrdia, že to stojí za to.

Sú jednoznačne perfektní, vždy dokážu vytriasť z publika aj posledné zvyšky adrenalínu. Kaskadéri dokážu každoročne divákov zaujať „príťažlivou“ jazdou na dvoch kolesách pomedzi barely a nadmerné dymenie pneumatík sú určite vrcholom celej tejto show. Uvidíme, čo nám nové prinesú z Číny.

 

Veľká súťaž Truck arény o navigácie!!!

Máte ešte posledných pár dní, aby ste posielali správne odpovede v súťaži o navigácie. Už v pondelok 1.6.2009 o 12.00 hod. budeme žrebovať prvého výhercu jednej z troch navigácii. Preto neváhajte a zapojte sa do súťaže Truck arény a firmy Molpir.

Otázky sú jednoduché: Ktorá klimatizačná jednotka je najvýkonnejšia? Ktorá klimatizačná jednotka je najlacnejšia? A správne odpovede získaš na stránke www.vychlad.sk. Súťažiť priamo môžeš TU

VEĽA ŠŤASTIA!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu