Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sadol do auta a odvtedy ho nik nevidel

Jozef Rušin
Jozef Rušin

POPRAD – Je to záhada nad záhady. Jozef Rušin z obce Hozelec v Popradskom okrese si sadol do Škody Fábia, odštartoval a odvtedy sa ako keby pod zem prepadol.

Do auta Škoda Fábia ev. č. PP 514BI nastúpil v mieste trvalého bydliska v Hozelci ešte 25. februára tohto roku. Doma však nechal všetky doklady. Odvtedy sa príbuzným ani neozval. Tí presne popísali, čo mal vtedy na sebe.

Jozef Rušin sa narodil 8. marca 1964. Je 175 cm vysoký, má obéznu postavu, svetlohnedé dlhé vlasy až po ramená a hnedé oči. Na sebe mal v deň odchodu modré rifle, zimnú obojstrannú vetrovku bielo – zelenej farby a tmavosivé botasky,

Má aj zvláštne znamenia, podľa ktorých by ste ho mohli spoznať. Na ľavom predlaktí má asi centimetrové tetovanie v tvare krížika a na oboch nohách tmavé znamienka.

Všetky informácie o nezvestnom Jozefovi Rušinovi oznámte osobne alebo telefonicky na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade na t. č. 0961 89 3370 , 096189 3705 alebo na známe číslo 158. Informovala Magdaléna Fečová z krajského policajného riaditeľstva v Prešove.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu