Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

AKTUÁLNE Hrôzostrašný nález pri obci Šalková: Zasahujú hasiči aj policajti!

Polícia prijala oznámenie, že pri malej vodnej elektrárni v obci Šalková bolo nájdené telo človeka.
Polícia prijala oznámenie, že pri malej vodnej elektrárni v obci Šalková bolo nájdené telo človeka. (Zdroj: FB/Polícia Banská Bystrica)

ŠALKOVÁ - Otrasný pohľad sa naskytol okoloidúcim pri malej vodnej elektrárni. Voda totiž vyplavila telo mŕtveho človeka. Polícia momentálne zisťuje, o koho ide.

Polícia prijala oznámenie, že pri malej vodnej elektrárni v obci Šalková bolo nájdené telo človeka. Okrem nich na mieste zasahujú aj hasiči. Policajti o tom informovali na sociálnej sieti. Totožnosť mŕtveho človeka ešte nebola overená. 

AKTUÁLNE: UTOPENÝ ČLOVEK PRI OBCI ŠALKOVÁ Polícia prijala oznámenie, že pri malej vodnej elektrárni v obci Šalková bolo...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Banskobystrický kraj Streda 16. septembra 2020

Neďaleko obce však pre niekoľkými dňami polícia pátrala po nezvestnom mužovi, ktorý skončil počas splavu Hrona vo vode a viac sa nevynoril. "Policajti a hasiči opäť prepátravajú celý úsek rieky od miesta, kde k nešťastnej udalosti došlo. Na vode zasahujú hasiči na člnoch, policajti prehľadávajú brehy rieky a zo vzduchu je priestor monitorovaný dronom. Napriek veľkej snahe sa zatiaľ nezvestného muža stále vypátrať nepodarilo," informovala vtedy polícia.

PÁTRANIE PO NEZVESTNOM MUŽOVI POKRAČUJE ĎALEJ Aj dnes od ranných hodín pokračuje pátranie po nezvestnom mužovi, ktorý...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Banskobystrický kraj Streda 9. septembra 2020
Viac o téme: UtopenýVodná elektráreňPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu