Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

PRÁVE TERAZ Tragický požiar v Dobšinej! FOTO V plameňoch vyhasli životy troch detí (†1,2,4)

O život prišli tri deti. Zobraziť galériu (4)
O život prišli tri deti. (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

DOBŠINÁ - Obrovské nešťastie v okrese Rožňava! V meste Dobšiná v pondelok v ranných hodinách zasahovali všetky záchranné zložky. Ich pomoc bola potrebná pri požiari murovanej stavby. Keď dorazili na miesto, ukázalo sa, že plamene zachvátili celý objekt. Z miesta hlásia, bohužiaľ, aj detské obete.

Ako priblížila Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, v budove sa v čase požiaru nachádzali tri osoby. Polícia upresnila, že išlo o deti vo veku 1, 2 a 4 roky. Zachrániť sa ich už nepodarilo.

O život prišli tri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

"Na miesto udalosti boli vyslané všetky záchranné zložky. Podľa prvotných zistení požiar chatrče si vyžiadal tri životy detí vo veku 1, 2 a 4 roky. Dve deti bez známok života boli nájdené v zhorenisku," opísala smutné správy na sociálnej sieti polícia s tým, že tretie dieťa sa ešte snažili zachrániť pracovníci RZP. Žiaľ, zomrelo. Matka je v rukách zdravotníkov.

PRÁVE TERAZ Tragický požiar
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

Podľa slov Križanovej sa už plamene podarilo zlikvidovať. Na miesto udalosti smeruje expertízna skupina na zisťovanie príčin vzniku požiarov z PTEÚ MV SR v Bratislave, aktuálne je prítomná aj polícia. "Udalosť na mieste dokumentuje vyšetrovateľ, ktorý vykonáva prvotné a neodkladné úkony. Bližšie informácie poskytneme neskôr," dodali ochrancovia zákona.

PRÁVE TERAZ Tragický požiar
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

Viac o téme: PožiarHasičiDobšiná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu