Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Potvrdené! Polícia vie, komu patrili kosti, ktoré našli blízko miesta, kde zmizla mamička Nadežda (40)

Pátranie po Nadežde naďalej pokračuje. Zobraziť galériu (2)
Pátranie po Nadežde naďalej pokračuje. (Zdroj: Tip čitateľa/Yesmina, FB/Mestská časť Bratislava - Rusovce)

RUSOVCE - Polícia ešte 2. februára informovala, že pri hraniciach s Rakúskom našli kosti. Pozostatky ležali neďaleko Rusoviec, paradoxne na mieste, kde pred rokom pátrali aj po nezvestnej mamičke troch detí Nadežde Ondejkovej. Správa zasiahla verejnosť, no najmä rodinu hľadanej Slovenky. Jej manžel povedal, že verí, že nepôjde o jeho milovanú. Ona určite žije, iné si ani nepripúšťam, vyjadril sa.

Napokon sa ukázalo, že nemôže ísť o nezvestnú Nadeždu. Skutočnosť potvrdila bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Zvrat v prípade nezvestnej Nadeždy? Pri mieste jej zmiznutia našli kosti, zdrvujúce slová manžela

"Na základe predbežných výsledkov znaleckého skúmania nájdených kostrových ostatkov bolo zistené, že ide o neúplné kostrové nálezy minimálne 5 ľudských jedincov staré minimálne viac ako 50 až 100 rokov. Z uvedeného dôvodu sa nemôže jednať o nezvestnú ženu, ktorej nezvestnosť bola nahlásená 19. 1. 2019," objasnila hovorkyňa pre topky.sk.

Nadežda s jej deťmi.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Ľuboš Ondejka)

Mamička troch detí Nadežda zmizla 14. januára 2019. Naposledy ju videli v tento deň predpoludním v Rusovciach. Odvtedy o nej sú žiadne nové správy.

Konanie polície je smutné, poznamenal manžel nezvestnej

Manžel neprestáva veriť, že sa vráti domov aj napriek tomu, že prešiel viac než rok, odkedy zmizla. Zároveň nešetrí kritikou na adresu polície. Po tom, čo sa dozvedel o tom, že spomínané pozostatky nemôžu patriť jeho manželke, uviedol, že pokiaľ sa polícii neozve on sám, oni tak neurobia. Označil to za smutné.

Sám sa už vopred po vlastnej línii dopátral k tomu, že kosti by mali pochádzať z cintorína, ktorý tam bol v minulosti. A teda že nepôjde o pozostatky Nadeždy. Vyjadrenie polície jeho zistenia len potvrdilo. Viac si o prípade prečítate aj tu.

Viac o téme: NezvestnáPolícia Nález Nadežda Ondejková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu