Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovská tragédia: Polícia vyšetruje smrť chlapcov (†11, †13), mali užiť neznámu látku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

SÚTOR - Polícia v Jesenskom v okrese Rimavská Sobota vyšetruje úmrtie dvoch maloletých chlapcov vo veku 11 a 13 rokov z obce Sútor. Ako uvádza Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici na svojej stránke na sociálnej sieti, podľa doteraz získaných informácií chlapci údajne užili neznámu látku.

„Tá im mala spôsobiť závažné zdravotné komplikácie, ktorým neskôr v nemocnici podľahli. Zistenie presnej príčiny smrti týchto chlapcov bude predmetom súdnoznaleckého skúmania. V prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ uvádza polícia s tým, že bližšie informácie k prípadu bude možné poskytnúť až neskôr.

Úmrtie chlapcov potvrdila aj Jana Fedáková, komunikačná špecialistka siete Svet zdravia. „Do rimavskosobotskej nemocnice boli prijatí dvaja detskí pacienti. Vyšetrenia odhalili intoxikáciu neznámou látkou. Jeden z pacientov bol prevezený na vyššie pracovisko do Banskej Bystrice. Žiaľ, napriek intenzívnej liečbe a enormnej snahe lekárskych tímov sa pacientov nepodarilo zachrániť,“ konštatovala Fedáková.

Viac o téme: OtravaPolícia SlovenskoIntoxikáciaRimavská SobotaJesenskéSútor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu