Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Streda 13. novembra bola najtragickejším dňom v roku, oznámil Lučanský

Milan Lučanský
Milan Lučanský (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

BRATISLAVA - Streda 13. novembra bola najtragickejším dňom tohto roku. Okrem 12 obetí dopravnej nehody autobusu, policajti riešili aj ďalšie veľké nešťastia. Tri ženy strhla voda, žiaľ, všetky tri prišli o život. Dvaja ľudia zahynuli pod kolesami vlaku, do štatistík pribudli aj ďalšie dve obete dopravných nehôd a zaevidovaných bolo až 5 samovrážd.

ČIERNY DEŇ pre Slovensko! Po nehode pri Nitre zomrelo 12 ľudí, Pellegrini zvažuje štátny smútok

Ľútosť nad tragédiami vyjadril aj prezident PZ Milan Lučanský. „Nepamätám si, kedy naposledy Slovensko zasiahol tak tragický deň ako 13. november 2019. Dovoľte, aby som všetkým pozostalým, rodinám, priateľom a známym obetí včerajších tragických udalostí vyjadril úprimnú sústrasť. Touto cestou sa chcem poďakovať mojim kolegom, ktorí na rôznych miestach Slovenska včera zasahovali a poskytli odbornú pomoc tým, ktorí ju najviac potrebovali,” uvádza sa na sociálnej sieti Polície SR.

V súvislosti s piatimi samovraždami policajti pripomínajú, že každý má niekedy ťažké obdobie a potrebuje pomoc. Samovražda nie je vhodným riešením. "Vždy sa obráťte na svojich rodičov, súrodencov, učiteľov alebo kamarátov," vyzýva polícia s tým, že pomoc poskytuje aj Linka detskej istoty na čísle 116 111 a Linka dôvery na čísle 055/ 622 2323.

Viac o téme: NehodyMilan LučanskýNajtragickejší deň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu