Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nechutný útok pedofila v Česku: Podozrivý robotník (33) sa na zvrátené znásilnenie pripravil

Totožnosť muža nie je známa.
Totožnosť muža nie je známa. (Zdroj: Reprofoto:novinky.cz)

ÚSTÍ NAD ORLICÍ - Na sídlisku Dukla v českom meste Ústí nad Orlicí sa pokojne hrala skupinka detí. Osloviť ich mal muž, ktorý im údajne povedal, že sa mu v okolí stratil pes. Ich pomoc ale využil na ukojenie svojich zvrátených chúťok. Jeho obeťou sa stalo len päťročné dievčatko, ktoré s ním zostalo osamote. Surovo ho znásilnil.

V citlivom prípade okamžite začala konať polícia. Tá už má v rukách podozrivého. Má ním byť 33-ročný muž, ktorý pracuje ako robotník. Na hrozný čin sa dokonca pripravil - posilnil sa veľkou dávkou alkoholu. Jeho identita je však stále záhadou. Podľa FTV Prima sa už k desivému činu kriminalistom priznal.

Ak mu preukážu vinu, hrozí mu 5 až 12 rokov väzenia. "Je tu obava, že by sa mohol skrývať a opakovať trestnú činnosť," povedal hovorca súdu Jiří Prochádzka. Práve preto muž putuje do väzby v Hradci Králové.

Dievčatko, ktoré mal muž zatiahnuť do krovia, bolo po hroznom čine celé od krvi a doškriabané. Mužovo konanie našťastie prerušili okoloidúci. Maloletú by už podľa medializovaných informácií prepustili z nemocnice.

Viac o téme: DievčatkoZnásilneniePedofilČR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu