Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Tragická nehoda na Liptove, smrť si vzala muzikanta Mareka: Smutný odkaz jeho brata, odišla legenda

Muzikant Marek zahynul pri dopravnej nehode. Zobraziť galériu (6)
Muzikant Marek zahynul pri dopravnej nehode. (Zdroj: Facebook/K.R., M.Č.)

BRATISLAVA - Streda bola na slovenských cestách mimoriadne tragická. Polícia informovala až o troch smrteľných nehodách. Vyhasol aj život 39-ročného muzikanta Mareka, ktorému sa stala osudnou havária pri obci Hybe v okrese Liptovský Mikuláš. Jeho náhly odchod šokoval všetkých, ktorí ho poznali.

Podľa komentárov na sociálnej sieti bol Marek mimoriadne obľúbený. Mnohí preto nešetrili úprimnými slovami, ktoré boli akýmisi odkazmi do neba. Snáď najčastejšie sa opakovalo to, že bol výnimočným muzikantom. 

Muzikant Marek zahynul pri
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/K.R., M.Č.)

Odišla legenda

Marek pôsobil v kapele Porúbka, kde hral na klávesy, gitaru a tiež spieval. Žiaľ tých, s ktorými zabával stovky ľudí na svadbách, plesoch či narodeninových oslavách je o to väčší, že pre jedného z jeho kolegov neodišiel len skvelý hudobník, ale aj brat. "Zomrela legenda. Týmto dňom končí aj Porúbka," povedal trasľavým hlasom Miroslav.

Tragická dopravná nehoda pri
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: KR PZ Žilina)

Prečítajte si aj: HOROR na slovenských cestách: Tretia tragická nehoda za 24 hodín, život vyhasol aj na Liptove

Smrť si muzikanta našla na ceste prvej triedy v katastri obce Hybe (okres Liptovský Mikuláš). "Na základe doteraz vykonaného šetrenia bolo zistené, že 39-ročný vodič viedol motorové vozidlo Fiat v smere od obce Kráľova Lehota na obec Hybe. Následne v pravotočivej zákrute došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke vozidla Fiat s oproti idúcim motorovým vozidlom Iveco, ktoré viedol 48-ročný vodič (z okresu Spišská Nová Ves)," priblížil žilinský policajný hovorca Radko Moravčík. 

Tragická dopravná nehoda pri
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: KR PZ Žilina)

Žiaľ, zranenia Mareka boli natoľko vážne, že im na mieste podľahol. Druhý šofér utrpel ľahké zranenia. "Alkohol u vodiča vozidla Iveco vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 33.000.-€," dodal hovorca s tým, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. 

Viac o téme: NehodaSmrťHybe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu