Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

HOROR na slovenských cestách: Tretia tragická nehoda za 24 hodín, život vyhasol aj na Liptove

Smrteľná nehoda pri obci Hybe. Zobraziť galériu (3)
Smrteľná nehoda pri obci Hybe. (Zdroj: Reprofoto/ Facebook:Liptov112.sk)

HYBE - Neuveriteľne tragický deň. V stredu došlo na slovenských cestách už k tretej smrteľnej dopravnej nehode! Život vyhasol aj pri obci Hybe, v okrese Liptovský Mikuláš. Na mieste sú záchranné zložky, o nešťastí informoval portál Liptov112.sk.

Život 39-ročného vodiča z okresu Liptovský Mikuláš si vyžiadala stredajšia dopravná nehoda, ktorá sa stala na ceste prvej triedy v katastri obce Hybe. TASR o tom informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

„Na základe doteraz vykonaného šetrenia bolo zistené, že 39-ročný vodič viedol motorové vozidlo Fiat v smere od obce Kráľova Lehota na Hybe. Následne v pravotočivej zákrute došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke vozidla Fiat s oproti idúcim motorovým vozidlom Iveco, ktoré viedol 48-ročný vodič z okresu Spišská Nová Ves,“ uviedol Moravčík.

Vodič vozidla Iveco utrpel predbežne ľahké zranenia, alkohol u neho policajti nezistili. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. "Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 33.000 eur,“ doplnil žilinský krajský policajný hovorca s tým, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom aktuálneho vyšetrovania.

K smrteľnej nehode došlo okolo obeda aj v okrese Michalovce, pri obci Voľa. Z auta zostal po náraze do stromu len šrot. Vodič zraneniam na mieste podľahol. Viac si prečítate TU.

Muž neprežil náraz do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR - Košický kraj)

Nadránom záchranné zložky zasahovali aj v katastri obce Veľké Bierovce v okrese Trenčín. K dopravnej nehode malo dôjsť tak, že 53-ročný vodič jazdil na osobnom aute zn. Mitsubishi Pajero v smere na obec Drietoma, pričom z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oprotiidúcim nákladným autom. Viac sa o nehode dozviete tu.

Smrteľná dopravná nehoda v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Viac o téme: NehodaSmrťHybe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu