Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tragédia pri Trenčíne: Desivé FOTO po čelnej zrážke s nákladiakom, vodič nemal šancu prežiť

Smrteľná dopravná nehoda v katastri obce Veľké Bierovce. Zobraziť galériu (4)
Smrteľná dopravná nehoda v katastri obce Veľké Bierovce. (Zdroj: KR PZ Trenčín)

VEĽKÉ BIEROVCE - Život jedného človeka si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala v stredu nadránom na ceste I/9 v katastri obce Veľké Bierovce v Trenčianskom okrese. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík.

Podľa jeho slov po zrážke osobného a nákladného motorového vozidla zostala v osobnom automobile zakliesnená osoba, ktorá po príchode hasičov už nejavila známky života. Dvojčlenná posádka nákladného automobilu bola mimo vozidla.

Prečítajte si aj: Tragédia na sídlisku: FOTO Milana (†43) zasiahol elektrický prúd, šokujúce odhalenie inšpekcie práce

„Hasiči zabezpečili miesto udalosti a pomocou hydraulického náradia vyslobodili telo zakliesnenej osoby z vraku vozidla. Súčasne asistovali zdravotníkom pri ošetrovaní jednej zranenej osoby z nákladného vozidla a následne vykonali protipožiarne opatrenia," doplnil Petrík.

Smrteľná dopravná nehoda v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Ako ďalej uviedol, po zdokumentovaní udalosti políciou a naložení havarovaných vozidiel odťahovou službou, príslušníci HaZZ prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a postupne z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny. V dôsledku nehody bola cesta uzavretá v oboch smeroch.

Smrteľná dopravná nehoda v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička neskôr doplnil, že k dopravnej nehode malo dôjsť tak, že 53-ročný vodič jazdil na osobnom aute zn. Mitsubishi Pajero v smere na obec Drietoma, pričom z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oprotijazdiacim  nákladným autom zn. Renault. 

Smrteľná dopravná nehoda v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Ku kolízii došlo v skorých ranných hodinách v čase približne o 2.43 hod. "Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia," dodal Kudlička.

Viac o téme: NehodaObeťVeľké Bierovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu