Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ranné kolóny v Bratislave: Zdržíte sa do 20 minút, hlásia nehodu na kruhovom objazde

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – So zdržaním päť až 20 minút musia v piatok ráno počítať vodiči na bratislavských cestách a vstupoch do hlavného mesta. Na viacerých úsekoch sa tvoria kolóny. Informujú o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

Zdržanie do 20 minút hlásia vodiči v Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy. So zdržaním do 15 minút je potrebné rátať v Bratislave na ulici Svornosti a na Popradskej v smere do mesta i v Ivanke pri Dunaji v smere od Bernolákova do hlavného mesta. 

Kolóny a zdržanie do desať minút vodiči hlásia na D2 za Stupavou v smere do Bratislavy, v Bratislave na Hradskej v smere od Vrakune do centra, na D1 pred vjazdom do Bratislavy, pred Prístavným mostom v smere od Senca. V kolónach si vodiči postoja aj v smere z Čiernej Vody a z Vajnôr do mesta, v Moste pri Bratislave, za Studeným a Miloslavovom v smere do mesta, kde hlásia vodiči zdržanie desať minút. V Bratislave na Račianskej sa v smere do mesta vodiči zdržia päť minút. 

Podľa Zelenej vlny RTVS sa v piatok v ranných hodinách stala na kruhovom objazde pri obchodnom centre medzi Lamačom a Devínskou Novou Vsou dopravná nehoda. Blokovaný je jeden pruh. 

Viac o téme: NehodaZdržanieKolónyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu