Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Barborka (17) sa druhýkrát narodila: Trpký osud jej kamarátok, aj ju čaká náročný boj

Nezvestnú Barboru našťastie našli. Zobraziť galériu (4)
Nezvestnú Barboru našťastie našli. (Zdroj: Facebook/HAKA - cielené pátranie po osobách)

BRATISLAVA - Nezvestnú Barborku, po ktorej pátrala polícia, napokon našli! Dievčina, ktorá v piatok oslavuje 17 rokov, má však pred sebou ťažký boj. Je totiž závislá na drogách. Aj vďaka podpore rodičov má ale stále šancu na normálny život. Jedna z jej kamarátok také šťastie nemala.

Vanesa sa 17. narodenín nedožila. Len nedávno sa predávkovala. Bohužiaľ, v byte dílera vo Svätom Jure, napokon vydýchla naposledy. HAKA však v piatok informovala o obrovskom úspechu v spolupráci s políciou. Hľadané Barborku a 15-ročnú Nikolu napokon našli! Obe mali veľké šťastie, že nedopadli ako ich kamarátka.  

Nikola sa o útek nepokúsila po prvý raz. "Pri poslednom úteku bola odvedená do resocializačného centra, odkiaľ vyskočila z okna a skončila v nemocnici. Odtiaľ tiež utiekla aj s korzetom až do Bratislavy," priblížila na sociálnej sieti HAKA - cielené pátranie po osobách.

Barbora a Nikola boli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/HAKA - Cielené pátranie po osobách)

O prípade Barborky sme písali aj tu. Unavení rodičia nestrácali nádej a po svojej dcére pátrali. Aj napriek problémom ju milujú a nechcú o ňu prísť. Ich modlitby boli napokon vyslyšané. Dievčinu však čaká ťažký boj. Každý ale verí, že sa jej ho podarí vyhrať. "Veľmi pekne ďakujeme polícii za usilovnú a perfektnú prácu a som rád, že sa aj naše informácie potvrdili," uviedol Štefan Farkaš z HAKA a dodal, že najväčšiu zásluhu mali pátrači z polície.

Viac o téme: PátranieTínedžerkaNájdeniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu