Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovské nešťastie: Z okna bratislavského bytu vypadol 3-ročný Peťko!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Dieťa si malo samo otvoriť okno a vytlačiť sieťku proti hmyzu. Nasledoval pád na schody pod obytným domom v bratislavskej Karlovej Vsi. Chlapček bol prevezený do nemocnice. Jeho stav je stabilizovaný.

Nešťastná udalosť sa podľa portálu nastope.sk mala stať tak, že Peťko si otvoril okno, vytlačil sieťku proti hmyzu a dopadol na schody pod obytným domom. Vypadol z okna obytného domu v bratislavskej Karlovej Vsi.


Čítajte aj: Na nepočujúceho mladíka zaútočil Bratislavčan Ladislav (28): FOTO Čelí vážnemu obvineniu!


„Môžeme potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali k zranenému dieťaťu. Vzhľadom k tomu, že ide o maloletú osobu, viac informácií k zdravotnému stavu ani k priebehu zdravotníckeho zásahu nemôžem poskytnúť,“ povedala pre topky.sk hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová.

Incident nám potvrdila i bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková. Chlapec mal podľa jej stanoviska vypadnúť z druhého poschodia, jeho stav má byť stabilizovaný. „Dnes v čase krátko pred 9:30 h sme prijali oznámenie o 3-ročnom chlapcovi, ktorý mal vypadnúť z okna bytu na Landauovej ulici v Bratislave. Hliadka PZ toto oznámenie preverila a jeho hodnovernosť potvrdila,“ spresnila hovorkyňa. „Dôsledkom pádu utrpel chlapec zranenia, s ktorými bol privolanými záchranármi prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. V tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti tohto prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania,“ dodala. 

 

Viac o téme: BratislavaOknoDieťaKarlova VesPád
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu