Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zo zbytočnej smrti Natálky (†13) na štvorkolke mrazí: Prekliata dedina? Zubatá tam úradovala aj vlani

Natálke sa stala osudnou jazda na štvorkolke. Zobraziť galériu (6)
Natálke sa stala osudnou jazda na štvorkolke. (Zdroj: Facebook/N.H.)

BELÁ-DULICE - Neuplynul ani rok od tragického úmrtia 39-ročnej Lenky, ktorej sa stala osudnou jazda na štvorkolke, a obyvatelia malebnej obce Belá-Dulice v martinskom okrese majú znova oči pre plač. Tentokrát si nebezpečná jazda na silnom stroji vyžiadala život len 13-ročnej Natálky. Napriek tomu, že okolnosti sú odlišné, blízkych strata bolí rovnako.

Len 13-ročná Natálka mala celý život pred sebou, osud to však zariadil inak. Poslednýkrát vydýchla pri tragickej nehode, ku ktorej došlo z uplynulého piatka na sobotu. Ju a dvoch chlapcov vo veku 14 a 16 rokov vzal na štvorkolku 18-ročný Dávid.

Natálka mala celý život pred sebou.
Zobraziť galériu (6)
Natálka mala celý život pred sebou.  (Zdroj: Facebook/N.H.)

Mladík nie je držiteľom vodičského preukazu, navyše sa pred jazdou posilnil alkoholom. Riskantné konanie si napokon vyžiadalo svoju daň. Dievčatko bolo na mieste mŕtve, skonalo po silnom náraze do stromu. Zranenia utrpeli aj chlapci.

FOTO Opitý Dávid (18) jazdil s deťmi v lese na štvorkolke: Vrazil do stromu, smrť dievčaťa (†13)

Zbytočná smrť mladučkej Natálky zasiahla okolie. Mnohí sa pýtajú len jedno - prečo vôbec muselo dôjsť k tak zbytočnej tragédii. Pravdepodobne sa pod všetko podpísala mladícka nerozvážnosť. Viac svetla do prípadu vnesie až policajné vyšetrovanie. Isté je, že šofér Dávid nafúkal 1,75 promile alkoholu. Prípad prevzala vyšetrovateľka, ktorá začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Po náraze štvorkolky do
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook- Polícia Slovenskej republiky)

Smrť pred očami syna 

V rovnakej obci však už k podobnému nešťastiu došlo aj v minulosti. Zubatá kosila v júli 2018, kedy na štvorkolke zomrela 39-ročná Lenka. Na vozidlo v osudnú noc nasadla so svojím starším synom Adriánom.

Zo zbytočnej smrti Natálky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Polícia, FB/L.H.)

FOTO Lenka (†39) nasadla so svojím synom na štvorkolku: Desivý pád, Adrián videl mamičku zomierať

Ten ani v najhoršom sne netušil, že bude svedkom smrti vlastnej mamičky. Na nerovnom teréne sa totiž stroj prevrátil, ženu privalil a pomôcť jej už nedokázali ani záchranári. Zranil sa aj chlapec, utrpel viacnásobné zlomeniny.

Viac o téme: DievčaSmrťŠtvorkolka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu