Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dráma na policajnej stanici v Námestove: Ján (†53) vypadol z okna, predtým ho vypočúvali policajti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Polícia SR)

NÁMESTOVO - Tragédia sa stala priamo na policajnej stanici. Otca dvoch detí, 53-ročného Jána, vypočúvali v prípade podozrivej manipulácie s drevom. Muž vypadol z tretieho poschodia a zraneniam podľahol.

Informácie o nešťastí priniesla televízia Joj. "Nemôžeme sa dopátrať, čo sa stalo, kde sa stalo, myslíme si, že bol nátlak od polície, že urobil samovraždu," povedal nešťastný Jánov brat. Tvrdí, že nie je možné, aby si siahol na život, pretože nedrogoval, ani nepil. 

Zatiaľ ie je jasné, čo sa presne stalo. Jána vypočúvali pre robotu. Podľa hovorcu lesov SR dolnokubínska polícia vyšetruje podozrivé manipulácie s drevom. 

"Tie sa mali diať na expedičných skladoch v Oravskej Polhore a škoda sa odhaduje predbežne na 80 tisíc eur, niekoľko pracovníkov expedičného skladu bolo predvedených na výsluch," vysvetlil pre televíziu vedúci odboru komunikácie Lesy SR Pavel Machava. 

Jánovi príbuzní si myslia, že policajti na nebohého vyvíjali nátlak a on nezvládol situáciu. Doma má pritom dve deti a ženu a podľa jeho brata im nič nechýbalo a viedli usporiadaný život. Prípad preveruje inšpekcia ministerstva vnútra.

Viac o téme: SmrťPolicajná stanicaPolícia Vypadnutie z okna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu