Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mysteriózna nehoda v Žiari! Luxusný Range Rover skončil v Hrone, po vodičovi pátrajú potápači

Range Rover skončil v Hrone, vodič vo vozidle nesedel.
Range Rover skončil v Hrone, vodič vo vozidle nesedel. (Zdroj: Facebook/Mesto Žiar nad Hronom)

ŽIAR NAD HRONOM - Došlo k tragédii? V meste Žiar nad Hronom skončilo v ranných hodinách vozidlo značky Range Rover v rieke Hron. Po vodičovi či vodičke však nebolo ani stopy. Práve preto sa do akcie zapojili potápači, ktorí pátrajú po osobe, ktorá sedela za volantom. Možné je však aj to, že z miesta havárie ušla.

O udalosti informovala facebooková stránka Mesto Žiar nad Hronom. "Dnes ráno sa šoférom idúcim po starej ceste do mesta, pred Slnečnou stráňou, naskytol takýto pohľad," uviedli v príspevku a pridali aj snímku z miesta.

Range Rover skončil v
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook/Mesto Žiar nad Hronom)

Na sociálnej sieti polícia neskôr doplnila, že prípad vyšetrujú od siedmej hodiny ráno. "V Hrone bolo nájdené havarované prázdne vozidlo Range Rover, ktoré bolo vo vode svojou prednou časťou. Aktuálne prehľadávame rieku Hron, ako aj jej okolie, na mieste sú potápači, záchranári z Gabčíkova a policajní pátrači," uviedli v príspevku krátko po 13. hodine.

Podľa našich informácií polícia v tomto prípade pracuje s viacerými verziami toho, čo sa mohlo stať. Postupovať budú na základe zaistených stôp na mieste udalosti. Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: NehodaPotápačiŽiar nad Hronom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu