Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vážna nehoda v Bratislave, kolízia motocykla s autom stopla premávku električiek, jeden zranený

BRATISLAVA - Do bratislavských mestských častí Karlova Ves a Dúbravka nepremávali podvečer električky. Dôvodom bola dopravná nehoda, ku ktorej došlo neďaleko zastávky Lafranconi. O udalosti informoval na sociálnej sieti aj Dopravný podnik Bratislava.

Čo sa pod zrážku podpísalo nateraz nie je známe. Pomáhať však museli aj záchranári. "Nehoda si vyžiadala jednu zranenú osobu, ktorá utrpela viaceré poranenia," potvrdila hovorkyňa záchranárov Alena Krčová s tým, že po ošetrení nasledoval transport do jednej z bratislavských nemocníc.

VIDEO Tragický večer v Bratislave: Po kolízii auta s motocyklom vyhasol život mladého muža (†34)

Podľa vyjadrenia DBP malo ísť o kolíziu motorového vozidla s motocyklom. Keďže stroje skončili na koľajniciach, na Botanickej ulici bola prerušená premávka liniek č. 4, 5 a 9. "Z tohto dôvodu električky premávajú odklonom. Náhradná autobusová doprava s označením "X5" premáva po trase električiek od zastávky "Chatam Sofer" - Dúbravka Pri kríži," informoval DPB v príspevku krátko po udalosti. Na haváriu upozornil aj dopravný servis Zelená vlna, pre vodičov áut však zdržanie nehlásili.

Smrť kosila minulý týždeň

Minulý týždeň v Bratislave vyhasol život len 34-ročného motocyklistu. Osudným sa mu stala kolízia s autom na križovatke ulíc Lermontovova a Štefánikova. Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. 

V Bratislave vyhasol život motocyklistu

Viac o téme: NehodaMotocykelAutoKolapsPremávka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu