Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Identita onanistu z bratislavskej MHD odhalená! Prekvapivé zistenie polície

Onanista v trolejbuse č. 201. Zobraziť galériu (3)
Onanista v trolejbuse č. 201. (Zdroj: Tip čitateľa, TASR/Marko Erd)

BRATISLAVA - Uplynulé dni verejnosť pohoršil prípad z bratislavskej MHD. Minulý týždeň totiž v trolejbuse nasnímali muža, ktorý sa uspokojoval a vôbec mu nevadilo, že navôkol sedia ľudia. Na sociálnej sieti komentujúci pri pohľade na fotografiu od začiatku ukazovali prstom na konkrétnu osobu, a zdá sa, že ich domnienky sa pravdepodobne potvrdili.

Bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff vo vyjadrení uviedol, že na základe medializovaných informácií sa prípadom začal ešte v priebehu včerajšieho dňa zaoberať príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II.

Onanista v trolejbuse č.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

A policajné pátranie bolo úspešné aj vďaka verejnosti. "Policajti aj na základe informácií poskytnutých zo strany verejnosti následne vykonali potrebné úkony v súlade so zákonom, na podklade ktorých muža stotožnili, v priebehu dnešného dňa obmedzili na osobnej slobode a následne mu vzniesli obvinenie," priblížil hovorca.

Onanista z MHD vyvolal strach! Odborníci radia, ako sa zachovať: Polícii FOTO penisu nestačí

Známe meno

Z trestného činu výtržníctva bolo vznesené obvinenie voči 28-ročnému Igorovi T. z okresu Žarnovica. Práve na muža s rovnakým menom a priezviskom na písmeno T poukazovala aj verejnosť. Ľudia boli práve preto voči pondelkovému vyjadreniu polície, kde zástupcovia zákona hovorili o doposiaľ neznámom mužovi, skeptickí. Viac sa dočítate TU.

Meno údajného onanistu z MHD sa opakovalo vo viacerých komentároch na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (3)
Meno údajného onanistu z MHD sa opakovalo vo viacerých komentároch na sociálnej sieti.  (Zdroj: Facebook/I.T.)

Obvinený Igor sa navyše na verejnosti neobšťastňoval po prvý raz. Polícia informovala aj o tom, že preverovaním bolo preukázané, že za takéto konanie bol v priebehu uplynulých 24 mesiacov odsúdený. "Povereným príslušníkom Policajného zboru bude spracovaný podnet pre prokurátora k návrhu na vzatie obvineného do väzby," uviedol M. Szeiff.  Ak mužovi preukážu vinu, hrozí mu šesť mesiacov až tri roky za mrežami. 

Viac o téme: úchylBratislavaMHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu