Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladíkovi takmer zhabali značky: VIDEO Bratislavskí policajti si všimli niečo nehorázne!

Vodič musel odstrániť fólie z predných skiel.
Vodič musel odstrániť fólie z predných skiel. (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Nie veľmi príjemne sa musel cítiť mladý vodič, ktorý bol pod dozorom diaľničiarov nútený stiahnuť zatmavené fólie z predných skiel svojho auta. Spomínaná akcia je zachytená na videu. Polícia podotýka, že ak má vozidlo fólie na predných sklách, je technicky nespôsobilé na jazdu.

So zatmavenými sklami predných dverí bol v priebehu uplynulého týždňa zastavený vodič, ktorý smel pokračovať v jazde až vtedy, keď ich pred diaľničnými policajtmi odstránil. Tí si ho všimli na Einsteinovej ulici v hlavnom meste.

Muži zákona zdôrazňujú, že ak má auto fólie na predných sklách, je technicky nespôsobilé na jazdu, právne predpisy to totiž všeobecne nedovoľujú.

Policajti v takomto prípade zadržia tabuľky s evidenčnými číslami a vodičovi uložia blokovú pokutu. Po odstránení fólií vodičovi tabuľky s evidenčným číslom vrátia a môže v jazde pokračovať. Presne tak dopadol i šofér zachytený na videu.


Čítajte aj: Autentické VIDEO, ktoré vám dvihne tlak: Vodič porsche brázdil slovenské cesty ako pilot Formuly 1


V prvej polovici februára spustili bratislavskí policajti vlastnú stránku na sociálnej sieti Facebook, ktorá nesie názov Polícia SR - Bratislavský kraj. Práve prostredníctvom nej informovali o uvedenom prípade.

Viac o téme: BratislavaVodičPokutaAutofólie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu