Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trojnásobná mama Veronika (†24) sa odsťahovala do Kanady: FOTO V aute na ňu spustili paľbu

Češka Veronika M. bola zastrelená v Kanade.
Češka Veronika M. bola zastrelená v Kanade. (Zdroj: FB/Toronto Police Service Homicide Squad)

TORONTO – Češka Veronika Mrhová (†24) sa pred niekoľkými rokmi odsťahovala do Kanady. V nedeľu skoro ráno ju však policajti našli postrelenú v jej nabúranom aute, ktoré sa nachádzalo v blízkosti bytových domov. Žiaľ, matka troch detí po piatich dňoch boja o život v nemocnici zomrela.

Tragická udalosť sa stala v nedeľu 10. februára v kanadskom veľkomeste Toronto. Tamojšia polícia reagovala na výzvu krátko pred siedmou hodinou rannou. V blízkosti bytových domov sa totiž mala ozývať streľba.

Torontská polícia po príchode na inkriminované miesto našla postrelenú mladú ženu v bielom mercedese. Dôstojníci majú zato, že obeťou trestného činu sa stala v havarovanom vozidle. Zranená bola v kritickom stave prevezená do najbližšej nemocnice.

Češka Veronika M. bola
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB/Toronto Police Service Homicide Squad)

Svedkovia udalosti miestnym autoritám opísali, že pred domom videli dvoch mužov, ako z miesta činu unikli v tmavom SUV. Uviedli tiež, že predtým počuli niekoľko výstrelov, pričom nasledovali rýchlo za sebou. Na mieste bolo zaistených viac ako 20 nábojníc.

Žena bola identifikovaná ako Veronika Mrhová (24) pôvodom z Českej republiky. Podľa zahraničných médií žila v Kanade už dlhší čas. Bohužiaľ, lekári síce robili všetko, čo bolo v ich silách, no Veronika, ktorá bola matkou troch detí, po piatich dňoch zomrela.  

Muži zákona v súvislosti s prípadom apelujú na každého, kto má akékoľvek informácie o spomínanej streľbe, aby zavolal na číslo 416-808-7400 alebo anonymne na číslo 416-222-8477.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu