Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zsuzsovej šofér podnikal so synom Smeráka: Autoumyvárka rovno pred parlamentom

44-ročná Alena Zsuzsová zaplatila za vraždu Jána Kuciaka minimálne 50-tisíc eur. Rovnakú sumu stále dlží štátu na daniach.
44-ročná Alena Zsuzsová zaplatila za vraždu Jána Kuciaka minimálne 50-tisíc eur. Rovnakú sumu stále dlží štátu na daniach. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Vladimír Mosnár, ktorý je spolu s Alenou Zsuzsovou obvinený z vraždy hurbanovského exprimátora, prevádzkoval autoumyvárku hneď vedľa parlamentu. Blízko mal aj k synovi prešovského župana Petra Chudíka zo Smeru.

Vladimír Mosnár bol v roku 2013 konateľom firmy CCW Bratislava. Podľa portálu Aktuality.sk by mohlo ísť o skratku názvu Castle Car Wash, pod ktorým sa prevádzkovala autoumyvárka v podzemných garážach na hradnom kopci. 

Podľa zistení portálu Mosnár v roku 2017 založil novú firmu s názvom CCW 2. Túto mal so synom prešovského župana Petra Chudíka zo Smeru, Jakubom Chudíkom. Ten tvrdí, že na Mosnára ho nakontaktovala spoločná známa. V umyvárke však neostal ani jeden z nich a dnes ju prevádzkuje iná spoločnosť. 

Chudík o Mosnárových vzťahoch nevedel

Jakub Chudík pre Aktuality povedal, že o vzťahoch Mosnára nevedel. „Keď som pána Vladimíra Mosnára spoznal, absolútne som netušil o jeho minulosti s ktorou nemám nič spoločné a rovnako ani o jeho vzťahoch s pánom Borbélym,” povedal pre portál. Mosnár v minulosti pracoval pre Borbélyho SBS-ku. Chudík zároveň povedal, že keď sa dozvedel o Mosnárovom zadržaní, bol to preňho šok. 

Mosnára obvinili v prípade vraždy exprimátora Hurbanova Lászlóa Basternáka koncom januára 2019. Spolu s ním aj Alenu Zsuzsovú, ktorá je obvinená z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka. 

Viac o téme: László BasternákAlena Zsuzsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu