Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hororový prípad v Česku: Smetiar (†45) zomrel strašnou smrťou, omylom ho zlisoval kolega

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TASOVICE – Tragický pracovný úraz sa stal uplynulú sobotu v českej obci. O život prišiel pracovník (ročník 1974) ) spoločnosti na odvoz odpadu, ktorého zrejme omylom zlisoval kolega. Stalo sa tak po tom, čo šiel muž čistiť priestor na odpad v nákladnom vozidle.

Pracovník (†45) spoločnosti na odvoz odpadu zomrel v sobotu v obci Tasovice (okres Znojmo). „Všetko nasvedčuje tomu, že ide o pracovný úraz s následkom smrti. Bližšie informácie v túto chvíľu  nemôžeme poskytnúť,“ povedala pre novinky.cz policajná hovorkyňa Lenka Drahokoupilová, ktorá je vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie na informácie o tom skúpa. Priblížila len, že podľa ich skorších informácií nebolo zistené cudzie zavinenie.

Smetiar
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Podľa znojemského denníka muž zomrel pri čistení priestoru na odpad v nákladnom aute, keď jeho kolega údajne omylom stlačil tlačidlo pre lisovanie odpadu.

Zosnulý podľa denníka nepracoval pre tamojšiu najväčšiu odpadovú spoločnosť, ale pre firmu zaoberajúcu sa odvozom odpadu. Tragickým prípadom sa bude zaoberať aj inšpektorát práce.      

Viac o téme: LisPracovný úrazSmetiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu