Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tragédia pri Bytči: Jozefa (†61) zrazilo auto, ďalšie po ňom prešlo, keď ležal na ceste

Muža zrazili dve autá, zrážku s druhým vozidlom neprežil. Zobraziť galériu (2)
Muža zrazili dve autá, zrážku s druhým vozidlom neprežil. (Zdroj: KR PZ Žilina)

BYTČA/POVAŽSKÁ BYSTRICA - Jedno auto do neho vrazilo, keď bol na bicykli, druhé, keď po nehode ležal na vozovke. Z tragickej udalosti, ktorá sa odohrala v utorok podvečer, doslova mrazí. Šesťdesiatjedenročný Jozef bol totiž po kolízii na mieste mŕtvy. Okolnosti nešťastia sú predmetom policajného vyšetrovania.

Jozef prechádzal na bicykli cez cestu v dedinke Maršová - Rašov (okres Bytča). Bohužiaľ sa mu to stalo osudným. Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, k zrážke s vodičkou Škody Fabia, ktorá jazdila smerom od Považskej Bystrice na Bytču, došlo ako k prvej.

Muža zrazili dve autá,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ Žilina)

Po tom, čo sa muž ocitol na vozovke, však padla ďalšia rana osudu. "Po zrážke spadol cyklista na vozovku a zostal ležať v protismere. Následne 35-ročná vodička na vozidle Chevrolet Spark, jazdiaca od Bytče na Považskú Bystricu, prešla po chodcovi ležiacom na vozovke po predchádzajúcej dopravnej nehode," objasnila policajná hovorkyňa okolnosti nešťastia.

Muža zrazili dve autá,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ Žilina)

Jozef zraneniam na mieste podľahol. Ako uviedla J. Balogová, vyšetrovanie dopravnej nehody prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. "Dychová skúška u oboch vodičiek bola negatívna. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania," dodala hovorkyňa.

Viac o téme: NehodaSmrťCyklista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu