Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúce VIDEO zo simulovanej zrážky auta s motorkárom, akcia polície a žilinskej univerzity

Simulovaná zrážka vozidla s motorkárom
Simulovaná zrážka vozidla s motorkárom (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA – Toto sa stane, keď sa auto zrazí s motorkárom. Policajti na svojom Facebooku zverejnili video zo simulovanej zrážky. Pozrite si ho aj vy! Počas tohtoročného leta sa zorganizovala aj simulovaná zrážka vlaku s figurínou cyklistu na železničnom priecestí.

Slovenská polícia v spolupráci s Ústavom súdneho inžinierstva a Ústavom znaleckého výskumu a vzdelávania žilinskej univerzity zrealizovali simulovanú zrážku osobného vozidla s motorkárom. Video z nej zverejnila polícia v závere týždňa na svojom Facebooku.

Simulovaná zrážka auta s motorkárom

„Cieľom tejto akcie bolo získanie nových poznatkov pri vyšetrovaní dopravných nehôd a taktiež oboznámenie sa s modernou technikou. Na akcii sa zúčastnili dopravní policajti zo všetkých útvarov celého Slovenska, ale aj zástupcovia z Akadémie PZ, z Vojenskej polície a Českej republiky,“ priblížila polícia.

Simulovaná zrážka vlaku s cyklistom

Počas tohtoročného júna sa zorganizovala aj simulovaná zrážka vlaku s figurínou cyklistu na zabezpečenom železničnom priecestí v katastri obce Lehnice-Kolónia.

Simulovaná zrážka vlaku s cyklistom

V rámci Medzinárodného dňa bezpečnosti na železničných priecestiach ju zrealizovali slovenské železnice v spolupráci s Policajným zborom, s obcou Lehnice, so spoločnosťou Metrans a za mediálnej podpory Zelenej vlny RTVS. 

Viac o téme: AutoMotorkárSimulovaná zrážka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu