Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Požiar piatich áut vyľakal obyvateľov sídliska: Útok na exekútora, vybavovanie účtov?

Na sídlisku zhorelo päť áut. Zobraziť galériu (2)
Na sídlisku zhorelo päť áut. (Zdroj: Facebook/Medzijarkami - Podunajské Biskupice)

PODUNAJSKÉ BISKUPICE - Obyvateľov Podunajských Biskupíc zaskočil v skorých ranných hodinách nepríjemný budíček. Zobudili ich sirény hasičov, ktorí zasahovali pri požiari viacerých zaparkovaných áut. Na sociálnej sieti sa objavili informácie o tom, že tri z nich mali patriť obávanému exekútorovi Rudolfovi Krutému.

Pokoj na Lotyšskej ulici v Podunajských Biskupiciach narušili o pol šiestej ráno zvuky sirén. Ľudia na sídlisku spočiatku netušili, čo sa deje. Ukázalo sa, že rozruch spôsobil požiar. Plamene sa rozšírili až na päť zaparkovaných áut.

Oheň likvidovalo 14 hasičov so štyrmi kusmi hasičskej techniky. "Požiarom došlo k poškodeniu motorových vozidiel zn. Mercedes Benz, Smart, Škoda Octavia, Škoda Rapid, Mercedes Benz," priblížil bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Ako ďalej dodal, presné príčiny a okolnosti za akých k požiaru došlo, ako aj výška škody, budú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Na sídlisku horelo päť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/E. N.)

Vybavovanie účtov?

V súvislosti s požiarom sa však objavili informácie, že tri z piatich áut patrili rodine známeho súdneho exekútora Rudolfa Krutého, a mohlo teda ísť o vybavovanie účtov. 

Krutý pôsobí vo funkcii od roku 2007. S otázkami, či sa po udalosti cíti ohrozený a či vozidlá skutočne patrili jeho rodine, sme sa obrátili aj na samotného exekútora. Dosiaľ však nereagoval.

Plamene autá totálne zdemolovali.
Zobraziť galériu (2)
Plamene autá totálne zdemolovali.  (Zdroj: Facebook/Medzijarkami - Podunajské Biskupice)

Viac o téme: AutáPožiarPodunajské Biskupice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu