Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drzosť obrovských rozmerov: Dôchodkyňu (74) dobili do bezvedomia vo vlastnom dome

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

LÚČKY - Záchranári v sobotu zasahovali v obci Lúčky v Michalovskom okrese, kde pomáhali ťažko zranenej žene. Z dôvodu úniku plynu v rodinnom dome na mieste boli i hasiči.

"Posádka rýchlej lekárskej pomoci zasahovala za asistencie hasičského zboru v obci Lúčky u 74-ročnej ženy, ktorá bola z priestorov rodinného domu vynesená hasičmi, keďže tam bolo podozrenie na únik zemného plynu. Pacientka bola prevezená na centrálny príjem v Michalovciach v život ohrozujúcom stave. Na základe poranení nie je možné vylúčiť cudzie zavinenie. Celý prípad rieši polícia a je predmetom ďalšieho vyšetrovania," uviedla hlavná lekárka košickej záchranky Ľubica Bajerovská.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová uviedla, že v tejto chvíli nie je možné o prípade poskytnúť akékoľvek informácie. Ako priblížil operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach, z dôvodu úniku plynu z propán-butánovej fľaše na mieste zasahovalo päť hasičov z Michaloviec.

Viac o téme: NapadnutieDôchodkyňaLúčky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu