Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zvrátený prípad: FOTO Žena porodila mŕtve dieťa, roky ho ukrývala v skrinke na vlakovej stanici

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images, Profimedia)

TOKIO - Dnes už 49-ročná Emiri Suzakiová, ktorá pred štyrmi či piatimi rokmi ukryla svoje mŕtve dieťa do úložného boxu na železničnej stanici v Tokiu, uviedla, že po pôrode jednoducho spanikárila. K ohavnému činu sa priznala sama a dobrovoľne po tom, čo si so svojím partnerom vymenili názory a zabudla si uňho kľúčik.

Emiri Suzakiová (49) si dosiaľ nie je istá, kedy presne porodila mŕtve dieťa, ktoré dlhé roky ukrývala v úložnej skrinke na železničnej stanici v Tokiu. Policajtom povedala, že to mohlo byť pred štyrmi alebo piatimi rokmi.

„Spanikárila som, keď som neporodila živé dieťa. Tela som sa nevedela zbaviť, a tak som si ho nechala,“ vysvetlila. Suzakiová ho vložila do igelitového vreca, aby nebol cítiť zápach hnilobného procesu. Zahraničné médiá píšu, že Suzakiová pravdepodobne vložila mŕtve telo novorodenca do úložného boxu tesne po pôrode. 

Úložné skrinky pri vlakovej stanici v Tokiu. V jednej z nich žena ukrývala telo novorodenca.
Zobraziť galériu (2)
Úložné skrinky pri vlakovej stanici v Tokiu. V jednej z nich žena ukrývala telo novorodenca.  (Zdroj: Profiimedia)

Žena sa priznala sama a dobrovoľne. Po štyroch či piatich rokoch si totiž po prvýkrát zabudla kľúč od skrinky u partnera. Uviedla, že predtým sa pohádali a bála sa, že telo objaví.  


Čítajte aj: Budúcu mamičku (†22) vlákali susedia do domu: FOTO Dieťa jej zaživa vyrezali z brucha!


Japonka dokázala svoj ohavný čin tak dlho tajiť, pretože po celý čas poctivo platila prenájom za úložný box. Stanica BBC informovala, že tarifa na deň bola stanovená na 1,80 dolárov, čo je približne 1,50 eura. Pripomína, že pokiaľ zákazník niekoľko dní po sebe neuhradí danú čiastku, prevádzkovateľ má právo box otvoriť a vyprázdniť.

Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie polícia nekonkretizovala, aký trest žene hrozí. Presná príčina smrti novorodenca je predmetom vyšetrovania.    

Viac o téme: DieťaSmrťTokioSkrinka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu