Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Celá Budapešť na nohách! VIDEO Polícia pátra po Sarhadim, utečenec mal znásilniť ženu v gyrose

Utečenec mal znásilniť ženu v Budapešti Zobraziť galériu (2)
Utečenec mal znásilniť ženu v Budapešti (Zdroj: SITA, polícia HU)

BUDAPEŠŤ - O tretej nad ránom na dámskych toaletách jedného budapeštianskeho rýchleho občerstvenia došlo k znásilneniu. Muž po akte utiekol, žena išla celý incident oznámiť na políciu.

Útočníkom mal byť Sarhadi Bilal Ahmadd, 18-ročný Afganec so statusom utečenca, zamestnanec predajne gyros, kde sa incident odohral. Bral si väčšinou nočné zmeny, preto údajne o ňom jeho kolegovia veľa nevedia. Informoval o tom maďarský Blikk. 

Polícia urobila raziu na mieste, kde utečenec býval, ale údajného páchateľa sa zatknúť nepodarilo. Hon pokračuje ďalej, polícia vytvorila pre prípad špeciálnu skupinu, ktorá vyhodnocuje možnosti úniku.

Utečenec mal znásilniť ženu.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia HU)

Maďari na sociálnych sieťach opisujú skutočne veľkú policajnú akciu, ktorá sa snaží monitorovať známych utečenca aj trasy, ktoré by mohol pre svoj únik využiť, hromadnú dopravu nevynímajúc. Možnosť, že sa Afganec snaží dostať za hranice nevylučujú, preto na neho vydali európsky zatykač.

Polícia zverejnila informácie, že v súvislosti s osobou Sarhadi Bilal Ahmadda eviduje aj dve staršie podania, obe ohľadom mravnostných priestupkov.

Viac o téme: ZnásilneniePolícia Budapešť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu