Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šok pre Štúrovčanov: Po zatknutí hudobnej teroristky Evy ich čakalo ráno nemilé prekvapenie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YT/Paraméter)

ŠTÚROVO - O neopísateľnom hudobnom terore hovoria dlhých 14 rokov obyvatelia Štúrova. Polícia zasiahla a neprispôsobivú Evu posadila do cely, kde čaká na svoj ďalší osud. Šokujúce je, že hudba z domu vyhrávala naďalej. Až doteraz.

Obyvatelia Štúrova si vydýchli, keď sa dozvedeli, že pre Evu prišli policajti. Dlhé roky ich teorizovali tóny árie z Verdiho opery La traviata v podaní Plácida Dominga. Ostali ale v šoku, pretože známa ária sa z domu ozývala aj po tom, čo v ňom už majiteľka nebola. 

Pani Eva roky terorizovala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto/Noviny.sk)

Hudba sa podľa miestnych pravidelne spustila každé ráno. Polícia o situácii vie a rieši ju. "Polícia sa zákonným spôsobom zaoberá možnosťou vypnutia predmetného zariadenia," potvrdila hovorkyňa nitrianskych policajotv Renáta Čuháková. Bez potrebného povolenia súdu muži zákona svojvoľne nemôžu vniknúť do domu, ktorý je v súkromnom vlastníctve.  

Porucha situáciu vyriešila

V obci ale kvôli poruche vypadla elektrina. Štúrovčania, aj keď nemali prúd vo vlastných domovoch, ostali potešení, pretože hudba z Evinho domu sa okolím prestala rozliehať. Po tom, čo elektrárne obnovili dodávku energie, hudba v dome ustala a teraz je na ulici ticho. 


Prečítajte si aj: Štúrovčania oslavujú, hudobná teroristka skončila v cele: 16 rokov nonstop mučenia skončilo


Eva je vo väzbe

Vyšetrovateľ a prokurátor chceli Evu stíhať väzobne. Na základe získaných dôkazov, znaleckého dokazovania, vypočutých svedkov a poškodených polícia zistila, že obvinená konala v úmysle zhoršovať kvalitu života spoluobčanov mesta Štúrovo.

Majiteľka domu čakala v policajnej cele na rozhodnutie sudcu niekoľko dní. Ten ju dnes zobral do väzby. Obvinenej hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Šok pre Štúrovčanov: Po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YT/Paraméter)

Eva začala áriu púšťať kvôli susedovmu psovi. Prekážal jej jeho ranný hlasný štekot. Podľa miestnych teror trval 16 rokov s dvojročnou prestávkou, keď s púšťaním hlasnej hudby prestala. Štvorminútovú áriu sprevádzal piskot z reproduktorov s desaťsekundovou prestávkou. Skladbu púšťala opakovane. 

VIDEO Zachytáva tóny árie, ktoré terorizovali Štúrovčanov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu