Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Obrovská tragédia v Krupine: Po páde z okna bytovky zahynulo trojročné dievčatko

(Zdroj: TASR)

KRUPINA - Neopísateľná dráma sa strhla včera podvečer v Banskobystrickom kraji. Z okna na štvrtom poschodí vypadlo trojročné dievčatko. Záchranári ho previezli do nemocnice, kde, žiaľ, zraneniam podľahlo.

Obrovské nešťastie sa stalo v nedeľu okolo pol siedmej večer v Krupine na sídlisku Majerský rad. Z otvoreného okna na štvrtom poschodí paneláka vypadlo trojročné dievčatko. Na mieste do niekoľkých minút od ohlásenia zasahovali privolaní záchranári. "Na mieste zasahovala ambulancia záchrannej zdravotnej služby a vrtuľníková záchranná zdravotná služba. Dievčatko po resuscitácii transportoval vrtuľník do Detskej fakultnej nemocnice v Banskej Bystrici," uviedol za Operačné stredisko záchranárov Jozef Minár. 


Prečítajte si aj: Dráma v Hnúšti: Päťročný chlapček vypadol z balkóna, preváža ho vrtuľník


Dievčatko po tom, čo vypadlo z výšky niekoľkých metrov, ostalo ležať na zemi. Bolo v bezvedomí a záchranári ho napojili na umelú pľúcnu ventiláciu a uviedli do umelého spánku. "Zdravotný stav dieťatka bol však natoľko vážny, že následkom zranení, žiaľ, podľahlo," potvrdila informáciu o úmrtí hovorkyňa banskobystrických policajtov Petra Kováčiková. 

Prípad vyšetruje odbor kriminálnej polície vo Zvolene. "Všetky bližšie okolnosti vzniku tragédie sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," uzavrela policajná hovorkyňa. 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu