Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lúpež v dome v Kráľovskom Chlmci: Dvaja viackrát súdne trestaní chlapci vážne zranili muža

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

KRÁĽOVSKÝ CHLMEC - Dvaja viackrát súdne trestaní muži vo veku 18 a 21 rokov vo štvrtok (26.7.) v skorých ranných hodinách násilne vnikli do jedného z rodinných domov v Kráľovskom Chlmci (okr. Trebišov). Fyzicky napadli dve osoby vo veku 50 a 77 rokov, pričom staršiemu z poškodených mali spôsobiť ťažké zranenie. Informovala o tom v piatok polícia.

"Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trebišove bezprostredne po čine tieto osoby vypátrali, obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia," uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Prípad vzhľadom na závažnosť spáchaného skutku prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach. V piatok mladíkov obvinil z obzvlášť závažného zločinu lúpeže a zločinu porušovania domovej slobody, pričom spracuje podnet na väzobné stíhanie oboch obvinených.

V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. "Nakoľko vyšetrovateľ Policajného zboru aj naďalej vykonáva potrebné procesné úkony, nie je možné v tejto chvíli poskytnúť k udalosti žiadne bližšie informácie," konštatovala Ivanová.

Viac o téme: ZlodejiLúpežné prepadnutieSlovenskoKráľovský Chlmec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu