Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Horor v Ostrave: Muž (†28) urobil šokujúcu vec, dcérku (†9) vyhodil z balkóna a vyskočil za ňou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: HaZZ)

OSTRAVA - K hroznému nešťastiu došlo vo štvrtok večer v Čechách. 28-ročný otec mal po hádke vyhodiť svoju 9-ročnú dcérku z okna a potom vyskočiť za ňou. Pád z 20-metrovej výšky ani jeden neprežil.

Otrasný čin spáchal muž vo štvrtok večer okolo 19-tej hodiny. "Kriminalisti obhliadli miesto činu a zaistili stopy, ktoré budú skúmať znalci. Rovnako sa budú vypočúvať osoby a nariadená bola aj súdna pitva zosnulých. Policajti pokračujú v objasňovaní všetkých okolností skutku a jeho motívu," povedala pre idnes.cz policajná hovorkyňa Gabriela Pokorná.

Podľa informácií portáli blesk.cz mal muž po hádke u príbuzných vyhodiť z okna 9-ročnú dcéru a skočiť za ňou. Dievčatko po páde ešte žilo. Tragédia sa mala stať u mužovej sestry. "Počula som tu ranu, bolo to akoby padla činka," povedala pre portál jedna zo susediek. Telo dievčatka dopadlo na schody a zábradlie hneď vedľa vchodu. 

Iný súsed však pre idnes.cz povedal, že otec s dcérkou sa mali držať za ruky a tak vyskočiť z okna. 

Všetci obyvatelia paneláku sú v šoku. Otca s dcérou vraj nepoznali. "Boli na návšteve u tety tej malej. Nedokážem si ani predstaviť, čo sa tam muselo stať," dodala susedka. Polícia prípad vyšetruje.

Viac o téme: DieťaMužSamovraždaSkok z okna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu