Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Záhadná smrť vo V. Mederi: Otca a dcéru čakal najhorší pohľad, zviazané telo mamy (†40)

VEĽKÝ MEDER - Najhorší pohľad v živote sa naskytol mužovi s dcérou po tom, čo sa vrátili poobede domov. Keď vošli do garáže, čakal ich šok. Visela tam mama a manželka.

Otec sa s dcérou vrátil do domu vo Veľkom Mederi v utorok okolo 16-tej hodiny. Čakal ich najhorší pohľad v živote. V garáži na garážovej bráne visela manželka a mama (†40).  Podľa informácií televízie Joj mala nebohá žena zviazané ruky aj nohy. Cez ústa mala prelepenú pásku, na hlave natiahnutú igelitovú tašku. "V súvislosti s úmrtím 40-ročnej ženy vo Veľkom Mederi vykonala polícia prvotné úkony na mieste činu. Bolo začaté trestné stíhanie pre usmrtenie a aktuálne vykonávame ďalšie procesné úkony," potvrdila hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová. 

Na mieste zasahovali aj privolaní záchranári. "Osoba nejavila žiadne známky života. Lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová. Podľa našich informácií polícia pracuje s verziou, že mohlo ísť o samovraždu. Telo nebohej je momentálne na pitve. Silvia bola mamou dvoch detí. Nedávno si s manželom otvorili vlastnú kaviareň.  

Viac o téme: TragédiaVeľký Meder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu