Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rozruch na námestí: VIDEO Tínedžeri si pred ľuďmi stiahli nohavice a ukázali im... všetko!

Mladíci v Prahe
Mladíci v Prahe (Zdroj: FB/MsP hl. mesta Prahy)

PRAHA - Pražskí mestskí policajti sa nestačili diviť. Zasahovali proti skupinke zahraničných mladíkov. Tínedžeri vyliezli na kultúrnu pamiatku v centre mesta, stiahli nohavice a svoje "bohatstvo" s obscénnymi pohybmi ukazovali na obdiv.

Poriadne horúco v Bratislave: Sex priamo na námestí za bieleho dňa, nahá žena na zastávke

Mladícka nerozvážnosť a túžba po unikátnych fotografiách s obnaženými pozadiami a pohlavnými údmi zrejme donútila skupinku mladých cudzincov vyliezť v ranných hodinách na súsošie Jána Husa na Staromestskom námestí v Prahe. O rozruch bolo postarané.  

Situácia je zachytená na VIDEO.

Vyčíňanie mladíkov v Prahe

Mladíci zrejme netušili, že ich sníma mestská kamera a operátor za nimi vyslal najbližšiu hliadku mestskej polície. "Skupinka mladíkov medzitým z pomníka zliezla a niektorí jedinci sa pred prichádzajúcou hliadkou pokúsili utiecť. Strážnici mladých mužov vo veku 18 až 19 rokov stotožnili a každému z nich uložili v rozkaznom konaní blokovú pokutu vo výške 7-tisíc českých korún (273 eur, pozn. red.)," informovali pražskí mestskí policajti na sociálnej sieti a úsmevne dodali: "Možno ich výška pokuty nabudúce od podobného počínania odradí." 

Viac o téme: VýtržníciPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu