Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandalózne správanie prednostu v Novákoch: Surový útok na muža, bola v tom exmanželka

Prednosta MsÚ Nováky
Prednosta MsÚ Nováky (Zdroj: Foto: novaky.sk/msu)

NOVÁKY - Prednosta mestského úradu v Novákoch lieta v poriadnych problémoch. Ešte vlani sa dostal do konfliktu s mužom, ktorý po útoku skončil so zraneniami. Prípadom sa zaoberá polícia a Milan má čo vysvetľovať.

Obvineniu zo zločinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva čelí 41-ročný Milan z Novák. Ten mal ešte vlani v auguste v Prievidzi fyzicky napadnúť vtedy 40-ročného muža, informoval hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička. 

Podľa našich informácií je obvineným mužom prednosta Mestského úradu v Novákoch, ktorý je vo funkcii od apríla 2015. "Štyridsaťročného muža mal obvinený fyzicky napadnúť v Prievidzi ešte 15. augusta 2017 asi o 9-tej hodine, počas incidentu boli poškodenému spôsobené zranenia s dobou narušenia obvyklého spôsobu života v dĺžke 57 dní," spresnil Kudlička. "Upozorňujem, že dokonca bil päsťami na zemi poškodeného R. H. do zátylku jeho hlavy!" opísal nám svedok. 

Polícia začala trestné stíhanie 1. novembra 2017, stíhaný za zločin ublíženia na zdraví a prečin výtržníctva je Nováčan od 19. decembra minulého roka. "V uvedenej veci naďalej prebieha vyšetrovanie. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov," dozvedeli sme sa. Milan po skutku nebol zadržaný v policajnej cele, v súčasnosti stále prebieha prípravné konanie. "Prednosta mestského úradu nie je verejný činiteľ, je vedúcim zamestnancom v zmysle zákona o výkone prác vo verejnom záujme," ozrejmil hovorca Združenia miest a obcí Slovenska Michal Kaliňák.

Takto to vidia miestni

V Novákoch sa hovorí, že dôvodom bitky bola Milanova exmanželka. Ešte ako pár sa spoločne nasťahovali v roku 2015 do nového domu. Manželku mal Milan údajne fyzicky napádať. Žena v strachu s dvomi spoločnými deťmi od manžela ušla a požiadala o rozvod. Už ako rozvedená si údajne našla nového partnera. Práve on sa mal stať terčom útoku. K napadnutiu došlo pred bytovkou. 

Viac o téme: NapadnutieNováky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu