Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dramatické VIDEO z R1: Vodič sa rútil v protismere, spôsobil hromadnú zrážku a utiekol

Polícia zverejnila video, ako vodič idúci na rýchlostnej ceste R1 v okolí Serede išiel v protismere. Zobraziť galériu (3)
Polícia zverejnila video, ako vodič idúci na rýchlostnej ceste R1 v okolí Serede išiel v protismere. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

SEREĎ - Vodič idúci po rýchlostnej ceste R1 v okolí Serede zachytil na svoju autokameru vodiča, ktorý sa rútil v protismere. Nezodpovedný vodič svojím konaním zapríčinil zrážku troch áut, pričom škoda sa vyšplhala na vyše 8-tisíc eur. Polícia sa svojom Facebooku zverejnila šokujúce video z incidentu.

Polícia na svojej sociálnej sieti zverejnila dramatické video z rýchlostnej cesty R1 v blízkosti Serede, ktoré zachytilo vodiča na striebornom VW Golf idúceho v protismere. Išlo o 83-ročného muža zo Šale. Incident sa stal 24. apríla v popoludňajších hodinách.  

Polícia prijala na linke 158 výzvu od viacerých vodičov, ktorí naňho upozornili. Nezodpovedný šofér svojím konaním zapríčinil kolíziu áut, pričom došlo k nehode troch vozidiel. Polícia informovala, že medzi nimi bol aj vodič Citroënu Berlingo, ktorý v snahe zabrániť čelnej zrážke, strhol riadenie a narazil do iného auta.

Polícia zverejnila video, ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

„Škoda na vozidlách bola odhadnutá na viac ako 8-tisíc eur,“ dodala polícia s tým, že neznámy vodič stihol opustiť rýchlostnú cestu na najbližšom výjazde.

Polícia zverejnila video, ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

 „Na základe informácií, ktoré nám prišli od jedného vodiča, ktorý políciu kontaktoval na čísle 158, a ktorému za pomoc týmto ďakujeme, sa operatívcom podarilo muža stotožniť. Ten sa nakoniec priznal a vec budú policajti ďalej riešiť v správnom konaní,“ povedala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Viac o téme: NehodaR1Sereď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu