Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Záhadná smrť v Bratislave: Muž (†35) odmietol pomoc záchranárov, zdrogovaný zjedol ihličie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Policajti objasňujú okolnosti smrti 35-ročného muža, ktorý dnes nadránom zomrel v bratislavskej nemocnici. Podľa doterajšieho vyšetrovania bol pod vplyvom omamných látok, užil ihličie a plody rastliny tis obyčajný.

Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, muž si v nedeľu asi o 21:30 privolal záchranku do oblasti Vápenka. Bol však agresívny a tak záchranárom museli asistovať aj policajti. Zdravotníci mužovi poskytli neodkladné ošetrenie a ihneď ho previezli do nemocnice, kde následne zomrel. Polícia v prípade začala trestné stíhanie vo veci pre usmrtenie.

Pod vplyvom nezistenej omamnej látky bola minulý týždeň aj skupinka mladistvých na Holubyho ulici v Pezinku. Päť mladých ľudí skončilo v nemocnici. Aj v tomto prípade polícia okolnosti prípadu vyšetruje. Ako upozornil Szeiff, v našom okolí sa nachádzajú voľne prístupné látky či už chemického alebo rastlinného pôvodu, ktoré môžu mať tlmivý, stimulačný alebo halucinogénny účinok. Ich konzumácia a akékoľvek užívanie môže vážne ohroziť život alebo zdravie.

Viac o téme: DrogySmrťTis obyčajnýBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu