Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Zvláštne prepojenia: Podnik prebraný mafiou spravuje manželka šéfa protikorupčnej jednotky

Šef protikorupčnej jednotky NAKA Róbert Krajmer na mieste brutálnej vraždy novinára a jeho snúbenice.
Šef protikorupčnej jednotky NAKA Róbert Krajmer na mieste brutálnej vraždy novinára a jeho snúbenice. (Zdroj: Reprofoto/TV JOJ)

BRATISLAVA/TRENČÍN - Televízia Markíza v sobotu večer vo svojej hlavnej spravodajskej relácii odvysielala reportáž, v ktorej informovala, že manželka šéfa protikorupčnej jednotky Róberta Krajmera spravuje podnik v Trenčíne, ktorý v minulosti násilne prebrali mafiáni. Žena policajného funkcionára však tvrdí, že o žiadnej súdnej ťarche a mafiánskej minulosti podniku nevie a dozvedela sa to až od reportéra.

Gašpar poprel, že bol Krajmer na mieste dvojnásobnej vraždy: ZVRAT, polícia zrazu tvrdí opak!

Nočný bar Fatima mal pôvodný majiteľ v roku 2002 pod nátlakom prepísať na inú osobu. Prinútili ho k tomu muži okolo Petra Čongrádyho. "Za pravdu mu dal aj, zatiaľ neprávoplatne, okresný súd. Bar však zatiaľ strieda majiteľov a chátra," uvádza sa v reportáži TV Markíza.

Posledným majiteľom je spoločnosť BATA a.s., kde je predsedníčkou predstavenstva Mária Krajmerová, manželka šéfa protikorupčnej jednotky NAKA. 

„Aj keď je to náš majetok, presúval sa z jedného bieleho koňa na druhého. Naposledy sa nám vyhrážali v roku 2014, kedy pred našim domom brutálne napadli manžela a vyhrážali sa aj úmrtím našej dcéry. Preto sme už nikdy nemali dôveru v políciu," uviedla pôvodná majiteľka.

V Most-Híd viacerí uvažujú aj o definitívnom odchode z vlády: Na TOMTO bude všetko záležať

„Po odvysielaní reportáže v TV Markíza sme ostali vo veľkom šoku, lebo sme sa dozvedeli, že majiteľkou je pani Krajmerová," dodala.

Mária Krajmerová v e-maile napísala, že nehnuteľnosť kúpila až v roku 2016 a v čase, keď uzatvárali zmluvu na liste vlastníctva nebola zapísaná žiadna ťarcha ani žiadna poznámka o tom, že by prebiehalo nejaké súdne konanie. "Podľa vyhodnotenia nášho právnika v čase uzatvárania zmluvy bola nehnuteľnosť právne v poriadku," dodala.

Viac o téme: Peter ČongrádyRóbert KrajmerMária Krajmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu