Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

MIMORIADNE PÁTRANIE Karolína (14) z Popradu odišla do školy: Zľahla sa po nej zem

Nezvestná Karolína Zobraziť galériu (2)
Nezvestná Karolína (Zdroj: Foto: polícia)

POPRAD - Rodičia Karolíny Krempaskej (14) z Popradu sú zúfalí. Dcéra odišla ráno do školy, kam ale nedorazila. Odvtedy sa po nej zľahla zem. Ak ste ju videli alebo viete, kde by sa mohla nachádzať, kontaktujte políciu na čísle 158.

Karolína sa vybrala v stredu 7. februára okolo pol ôsmej ráno z miesta trvalého bydliska na Partizánskej ulici do školy, ktorá je na Komenského ulici. Je žiačkou 9. ročníka. Do školy ale neprišila a domov sa tiež nevrátila. Rodičom ani blízkym o sebe nepodala žiadnu správu. Jej telefón najskôr zvonil, no teraz je vypnutý. 

Karolína pochádza z usporiadanej rodiny z Popradu, jej otec je podľa našich informácií mestský policajt. Čo mohlo byť príčinou dcérinho odchodu, nie je známe. Polícia kontaktovala aj jej kamarátky, no dievčinu v osudné ráno nevideli a ani nevedia, kde by mohla byť.     

MIMORIADNE PÁTRANIE Karolína (14)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Karolína sa narodila 21. apríla 2003. Keď odchádzala z domu, mala so sebou školský ruksak bielo-čiernej farby so školskými pomôckami a učebnicami, ako aj mobilný telefón evidovaný na jej otca, ktorý je nedostupný. "Doposiaľ vykonanými previerkami a opatreniami sa nezvestné dievča nepodarilo vypátrať," uviedol hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik. 

Popis osoby 

Karolína je vysoká 170 cm, plnoštíhlej postavy, má sivomodré oči a rovné vlasy farby špinavý blond dlhé po plecia.

Popis oblečenia

Naposledy mala na sebe oblečenú tmavozelenú trojštvrťovú vetrovku, tmavé nohavice a obuté mala hnedé topánky po členok s kožušinou.  

Zvláštne znamenie

Nezvestná Karolína má výraznú medzeru medzi prednými hornými zubmi a v pravom uchu má dve náušnice.

Akékoľvek poznatky k nezvestnej Karolíne Krempaskej oznámte na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ Poprad, na telefónnom čísle 0961 89 3371, prípadne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru, resp. na linku 158.

Viac o téme: PopradNezvestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu