Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO mŕtvoly pobúrila internet: To čo robil pred smrťou, onanoval?

Muž zrejme pred smrťou nemasturboval
Muž zrejme pred smrťou nemasturboval (Zdroj: Twitter)

NEAPOL - Ako by ste trávili posledné chvíle svojho života? Vyzerá to tak, že tento muž sa rozhodol tesne pred svojou smrťou masturbovať, čomu by nasvedčovala aj poloha, v ktorej bol nájdený. Táto teória ale nemusí byť správna.

Na internete sa objavila bizarná fotografia mŕtvoly, ktorá pripomína masturbujúceho muža. Ten podľa všetkého zahynul počas erupcie sopky Vezuv v roku 79 nášho letopočtu. Pohľad na neho môže naznačovať, že sa počas posledných minút svojho života ukájal. Snímku zverejnil na svojom instagramovom účte inštitút Pompeii Archeological Park a okamžite ňou spôsobil búrlivé špekulácie.

Avšak nie všetko musí byť tak, ako to vyzerá. Podľa vulkanológa Piera Paola Petroneho nie je možné, aby obeť pri takej silnej erupcii zostala v rovnakej polohe ako pred smrťou. Muž bol podľa neho zabitý pyroklastickým nárazom, čiže horúcim plynom a popolom a všetky jeho končatiny sa v dôsledku tejto tepelnej činnosti ohli. Nie je však vylúčené, že jeho ruky aj nohy sa mohli dostať do takejto polohy až po smrti.

"Veľa obetí v dôsledku tepelného účinku sopečnej erupcie zostáva po smrti v rôznych polohách," vysvetlil Petrone. Ani tento muž nie je vraj výnimkou. Taliansky vulkanológ skúma obete výbuchu Vezuvu už 25 rokov, takže sa zrejme nemýli. 

Viac o téme: MasturbáciaVezuvVýbuch sopky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu