Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Nepochopiteľná jazda motorkára: Na drzovku blokoval sanitku, ktorá sa náhlila k pacientovi

Motorkár blokoval sanitku
Motorkár blokoval sanitku (Zdroj: Foto: YT/Policie ČR)

ÚSTÍ NAD ORLICÍ - Neohľaduplný vodič blokoval prejazd záchranárov na sanitke, ktorí sa ponáhľali na zákrok. Video skončilo v rukách polície a motorkár sa musí zodpovedať. Incident sa stal v susednom Česku.

Nepochopiteľnú jazdu na motorke predviedol vodič (59) v českej obci Knapovec. "Vodič motocykla idúci po ceste od Ústí nad Orlicí smerom na Lanškroun neumožnil sanitnému vozidlu záchrannej zdravotnej služby so zapnutým výstražným a zvukovým zariadením bezpečný a plynulý prejazd k pacientovi v bezvedomí," informovala hovorkyňa českých policajtov Lenka Vilímková.​


Prečítajte si aj:

VIDEO šialenca na mercedese, ktorý blokoval sanitku, obletelo svet: Nepochopiteľné slová po čine


Motorkár pri riskantné jazde vo vysokej rýchlosti prekračujúcej povolenú rýchlosť jazdy v obci dokonca predbiehal traktor s vlečkou bez toho, aby dal znamenie o zmene smeru jazdy. Polícia navyše šetrením zistila, že vodič mal na motorke registračnú značku, ktorá bola pridelená inému vozidlu. "Vodič teraz čelí podozreniu z priestupku proti zákonu o cestnej premávke, ktorý bude prerokovávať príslušný správny orgán," uzavrela policajná hovorkyňa.

Pozrite si video, ktoré situáciu zachytáva.

Viac o téme: SanitkaJazda Motorkár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu