Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dievčina (24) oslavovala narodeniny, vybehla von na cigaretu: Zobudila sa bez oboch nôh!

Mandy v nemocnici bojovala o holý život Zobraziť galériu (3)
Mandy v nemocnici bojovala o holý život (Zdroj: profimedia.sk)

COLORADO - Mandy Horvathová na svoje 21. narodeniny nikdy nezabudne. Ich oslava sa totiž pre ňu skončila tragicky. Išla si zapáliť cigaretu a potom si už len pamätá, ako sa prebrala v sanitke, kde jej oznámili, že prišla o obe nohy. Dievčinu však toto obrovské osobné nešťastie nezlomilo a snaží sa ďalej aktívne žiť.

Mandy zrazil vlak v deň, kedy oslavovala svoje narodeniny. Po zrážke si však dievčina, ktorá pochádza z amerického Colorada, na nič ohľadom nehody nespomína. Tvrdí, že na oslave vypila len dve pivá a dva panáky tvrdého alkoholu. Posledná vec, na ktorú si spomína, je, že išla von na cigaretu, na všetko ostatné má len hmlisté spomienky. "Bol to skvelý večer až do momentu, keď sa mi to stalo. Pamätám si, že som sa rozhodla svoj posledný drink vypiť vonku a popritom som si zapálila pred barom. Keď som sa prebrala, zistila som, že ležím v nemocnici, kde mi povedali, že sa mi po zrážke s vlakom odtrhli obidve nohy."

Dievčina (24) oslavovala narodeniny,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Horvathová si myslí, že to ale nebola náhoda. Má podozrenie, že jej niekto do nápoja primiešal drogu do nápoja. V dôsledku toho stratila nad svojím telom aj mysľou kontrolu a všetko nakoniec dopadlo tak, ako dopadlo. "Podľa mňa ma chcel niekto omámiť a do drinku mi hodil drogu. Potom ma nechal napospas osudu na koľajniciach. Našli ma totiž až kilometer od klubu, kde som oslavovala a vôbec si nespomínam na to, ako som sa tam dostala," hovorí. 

Dievčina (24) oslavovala narodeniny,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Polícia prípad prešetrila, tvrdenia dievčiny však nedokázali. Napriek tomu, že Mandy prišla o obe nohy, sa svojím krutým osudom nenechala zlomiť a už krátko po nehode sa snažila zaradiť späť do normálneho života. "Bolo to strašné, pretože ani po roku fyzioterapie som nebola schopná sa naučiť chodiť na protézach. Nevzdala som sa však a nakoniec sa mi to predsa len podarilo. Vtipné je, že strata nôh ma ešte viac nakopla," dodala mladá žena, ktorá svojím pozitívnym prístupom k životu inšpiruje ostatných. Teraz sa dokonca venuje boxu, jazde na koni a študuje aj na univerzite. 

Viac o téme: AmputáciaZrážka s vlakom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu