Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Marek (32) šliapol poriadne na plyn: Na diaľnici ho namerali policajti, to nebolo všetko

Marek prekročil rýchlosť o 71 km/hod Zobraziť galériu (2)
Marek prekročil rýchlosť o 71 km/hod (Zdroj: Foto: polícia)

TRENČÍN - Trenčianski diaľniční policajti mali opäť plné ruky práce. Minulý štvrtok podvečer namerali Mareka (32) na Audi A4, ktorý prekročil maximálnu povolenú rýchlosť na diaľnici o 71 km/hod. Navyše šoféroval opitý.

Mareka (32) z Giraltoviec za volantom Audi A4 namerali radarom na diaľnici D1 v smere jazdy od Bratislavy na Žilinu. "Vodičovi policajti namerali na diaľnici D1  rýchlosť jazdy až 201 km/hodinu. Vodič prekročil maximálnu povolenú rýchlosť na diaľnici o 71 km/hod," opísala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová s tým, že vodiča následne policajti zastavili na diaľničnom odpočívadle Beluša.

FOTO Marek (32) šliapol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Pri kontrole ho vyzvali, aby predložil doklady potrebné k vedeniu vozidla a následne, aby sa podrobil dychovej skúške. "U 32-ročného Mareka bola dychová skúška pozitívna. Policajti mu alkotestom namerali  0,62 mg/l čo je v prepočte 1,29 promile. Následne policajti vodičovi obmedzili osobnú slobodu a zakázali ďalšiu jazdu," ozrejmila Antalová. 


Prečítajte si aj:

FOTO Cestný pirát (47) na mercedese sa šialenou rýchlosťou rútil po D1: Smiešna pokuta?!


Šokujúce je, že v aute sa nachádzali okrem vodiča aj ďalšie štyri osoby. Aj napriek tomu, že si bol Marek svojej chyby vedomý, poverený príslušník ho obvinil z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. V zmysle zákona mu hrozí trest odňatia slobody na jeden rok. Polícia upozorňuje, že diaľniční policajti budú v kontrolách merania rýchlosti jazdy pokračovať aj naďalej. 

Viac o téme: DiaľnicaRýchlosťPirátTrenčín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu