Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Pri Malackách havaroval mikrobus: Cestovali do mesta, zranených je viacero ľudí

Pri Malackách havaroval mikrobus Zobraziť galériu (4)
Pri Malackách havaroval mikrobus (Zdroj: Foto: FB/HaZZ)

MALACKY - Hasiči zasahujú pri dopravnej nehode mikrobusu v okrese Malacky, pri ktorej sa zranilo viacero osôb. Dnes o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Zo zaslanej situačnej správy vyplýva, že nehoda sa stala na ceste tretej triedy z Rohožníka do Malaciek. Na mieste zasahuje 18 hasičov so šiestimi kusmi hasičskej techniky. "Podľa predbežných informácií sú na mieste tri ľahko zranené osoby," uviedol hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

"Na mieste udalosti je momentálne evakuačný autobus pre zranených účastníkov, ktorí budú postupne prevážaní do okolitých nemocničných zariadení," doplnila Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru. 

FOTO Pri Malackách havaroval
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: FB/HaZZ)

Prípadom sa zaoberá aj polícia. "Podľa doterajších informácií krátko pred 13.45 h mikrobus zn. Iris Bus, v ktorom sa v tom čase nachádzalo celkovo deväť osôb, počas jazdy po ceste III/50301 v smere do Rohožníka, z doposiaľ presne nezistených príčin zišiel mimo vozovky," povedal bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Mikrobus zišiel do lesa, kde zostal stáť. "Prítomnosť alkoholu bola vykonanou dychovou skúškou u vodiča mikrobusu vylúčená. Celková škoda spôsobená nehodou bola vyčíslená na približne 7000 eur," dodal Szeiff.

FOTO Pri Malackách havaroval
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: FB/HaZZ)

Viac o téme: NehodaMikrobusMalacky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu