Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V Leviciach vyčíňal vodič pod vplyvom alkoholu: FOTO Narazil do zvodidiel

Opitý vodič narazil v Leviciach do zvodidiel.
Opitý vodič narazil v Leviciach do zvodidiel. (Zdroj: TASR/KR PZ Nitra)

LEVICE - Levickí policajti dokumentovali alkoholom zavinenú dopravnú nehodu v Leviciach medzi ulicami Turecký rad a Bátovská cesta, ktorá sa stala v stredu (12. 4.) v čase o 17.35 h.

Ako dnes informovala Mária Mokošáková z Okresného dopravného inšpektorátu Levice, 40-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Ford po ceste v smere od obce Žemberovce v okrese Levice do mesta Levice. "V Leviciach v danom úseku pri prejazde ľavotočivou zákrutou vodič neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, následkom čoho s vozidlom vyšiel mimo cestu vpravo a tam sa zrazil so zvodidlom," vyjadrila sa Mokošáková.

Následne sa vozidlo v šmyku vrátilo na vozovku a smerovalo mimo cestu vľavo. "Tam sa prednou časťou vozidla opäť zrazilo so zvodidlom, pričom náraz vozidlo odhodilo späť na vozovku. V ľavom jazdnom pruhu zostal vodič s vozidlom stáť otočený proti smeru predchádzajúcej jazdy," doplnila. Podľa jej ďalších slov pri dopravnej nehode nedošlo k zraneniu osôb. "Dychová skúška však mala u vodiča pozitívny výsledok. Hmotná škoda dosiahla výšku 1000 eur," ukončila Mokošáková.

Viac o téme: NehodaLevice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu